Inzamelingsactie voor Voedselbank Castricum

Algemeen
Vrijdag 2 juli staan vrijwilligers weer op het kerkplein voor de Pancratiuskerk van 10.00 tot 12.00 uur.
Vrijdag 2 juli staan vrijwilligers weer op het kerkplein voor de Pancratiuskerk van 10.00 tot 12.00 uur. (Foto: Yvette van der Does)

CASTRICUM - Er is weer een inzameling voor de Voedselbank. Vrijdag 2 juli staan vrijwilligers weer op het kerkplein voor de Pancratiuskerk van 10.00 tot 12.00 uur. Adres is Dorpsstraat 113, Castricum.

Elke maand wordt er ingezameld en met succes! De vrijwilligers willen graag het succes delen met de gulle gevers uit Castricum. “In het eerste halfjaar van 2021 hebben wij in totaal 34 kratten met houdbaar voedsel opgehaald”, vertelt Ton Borst van de Voedselbank. “De donatiebox opbrengst was 828,60 euro en is gestort op de rekening van de Voedselbank. Dit mooie resultaat stimuleert de vrijwilligers om actief te blijven. Ook maken wij graag melding van het succes wat wij hebben met de DE-bonnenactie. De bonnen zijn in grote aantallen ingeleverd en nog steeds welkom.”

Met de maandelijkse inzameling zorgt de Voedselbank voor een gedeeltelijke aanvulling van benodigde houdbare voedselwaren voor de klanten van de Voedselbank. 

Kunnen ze vrijdag 2 juli weer op uw komst rekenen? De donatiebox staat er ook weer voor giften.

Namens de gebruikers van de voedselbank hartelijk dank.