Doe mee aan het Castricum UIT Festival

Uit
Afbeelding
((Foto: ))

CASTRICUM/AKERSLOOT/LIMMEN - Geesterhage en Toonbeeld verzorgen zaterdag 18 september voor het eerste sinds jaren weer een uitmarkt onder de nieuwe naam: Castricum UIT Festival. Een (her-)start van de culturele activiteiten en van het verenigingsleven dat we zo gemist hebben het afgelopen jaar. Het idee is om elke muzikant of koor of orkest, maar ook dansgroep en toneelclub en culturele vereniging of instelling uit Castricum én omstreken, de kans te geven om mee te doen. Meld je aan vóór 21 juli aanstaande.

Op dit evenement kunnen lokale culturele verenigingen, instellingen uit Castricum, Akersloot, en Limmen de bezoekers van het UIT-Festival enthousiasmeren door hun aanbod te presenteren in een kraam op de culturele markt en/of een optreden op één van de podia in het theater Koningsduyn of op het plein voor Geesterhage.

Deelnemen

Wil je meedoen, meld je dan vóór 21 juli aanstaande aan via de site: www.castricumuitfestival.nl. Geef een mooie omschrijving van wat jij of je club/vereniging doet en wat je zou willen doen/presenteren. Door een eenmalige subsidie van de gemeente en de rijksoverheid, om de herstart van het culturele verenigingsleven weer een boost te geven, zijn de kramen dit jaar gratis voor de deelnemers. Het organiserend team stemt na 21 juli met alle geïnteresseerden de invulling van de deelname af. Om zo een leuke markt en een mooi programma samen te stellen. “Samen maken we er een gezellige en muzikale & culturele dag van”, aldus de organisatoren van Geesterhage en Toonbeeld.

Meer informatie: info@castricumuitfestival.nl