Zin in een potje seniorenvoetbal? Meld je aan bij Vitesse’22

Sport
Train mee op dinsdag met deze senioren.
Train mee op dinsdag met deze senioren. (Foto: Vitesse'22)

CASTRICUM - Een groep senioren voetbalt elke dinsdagmiddag op de velden van Vitesse’22. Ze vinden het heerlijk om weer een balletje te trappen. Gelukkig verwacht niemand dat ze een sprintje trekken en is het geen probleem als er tussendoor kort gepauzeerd wordt. De voetballers vinden het leuk als nieuwe spelers met hen mee willen trainen.

Een gezamenlijke warming-up, een aantal oefeningen en vooral veel partijtje spelen; een walking football training lijkt erg op een voetbaltraining van vroeger. Toch zijn er een aantal verschillen: een kleiner veld, kleinere goals, niet rennen en geen fysiek contact. Door deze aanpassingen is het ook op latere leeftijd goed mogelijk om te voetballen zonder daarbij blessures op te lopen. Na de training drinken de voetballers gezellig samen een kop koffie of thee.

Iedereen van harte welkom voor seniorenvoetbal

Iedereen is van harte welkom om een keer mee te komen doen of om te komen kijken. Heb je interesse, maar komt dinsdagmiddag niet goed uit? Neem dan toch contact op, want dit moment kan mogelijk veranderen. Geïnteresseerden kunnen contact op nemen met Gerard Witte (wittedekker@ziggo.nl of 06-40591003).