Volleybalvereniging Croonenburg start komend seizoen ook met clinics bij Kindcentrum Paulusburcht

Sport
Er zijn nog enkele data open voor scholen in Limmen, Castricum of Akersloot om in te schrijven voor de veelzijdige volleybalclinics van Croonenburg.
Er zijn nog enkele data open voor scholen in Limmen, Castricum of Akersloot om in te schrijven voor de veelzijdige volleybalclinics van Croonenburg. (Foto: VV Croonenburg)

CASTRICUM - Volleybalvereniging Croonenburg gaat komend seizoen zowel op het zand als in de zaal weer volleybalclinics verzorgen. De eerste volleybalclinic is donderdag 2 september bij Kindcentrum Paulusburcht.

Alle leerlingen van de Paulusburcht kunnen op een leuke manier kennis maken met volleybal. Croonenburg heeft twee ervaren trainers die deze clinics verzorgen. Trainer Merel Besseling over de trainingen: “De trainers zorgen ervoor dat de leerlingen zoveel mogelijk bewegen en zoveel mogelijk balcontact hebben”.

De clinic van de Paulusburcht vindt plaats op het zand van de 2 beach locatie aan de Zeeweg. Croonenburg heeft daar een mooi beach complex van 4 velden. Nieuw dit seizoen is dat Croonenburg ook elementen van andere sporten gebruikt in de clinics. 

Merel: “Zowel in onze clinics als op onze reguliere jeugdtrainingen maken we gebruik van andere vormen van bewegen. Wij verwachten dat deelnemers zo worden opgeleid tot veelzijdige bewegers. In ons reguliere trainingsprogramma kunnen we zelfs een stapje verder gaan. Eens in de 7 weken maken we een uitstap naar een andere sport (squash, kimmen, dansen, kickboksen e.d.)”

De tekst loopt door onder de foto

Nieuw dit seizoen is dat Croonenburg ook elementen van andere sporten gebruikt in de clinics. (Foto: VV Croonenburg)

Er zijn nog enkele data open voor scholen in Limmen, Castricum of Akersloot om in te schrijven voor de veelzijdige volleybalclinics van Croonenburg. Neem daarvoor contact op met de voorzitter