EMERGO huldigt jubilarissen

Algemeen
René Zaal, Erna Lute, Jacques Zonneveld, en Johan Breetveld ontvangen een bloemetje voor hun jubileum.
René Zaal, Erna Lute, Jacques Zonneveld, en Johan Breetveld ontvangen een bloemetje voor hun jubileum. (Foto: aangeleverd)

CASTRICUM - Door de verdere versoepeling van de Corona-maatregelen komt de cultuursector eindelijk weer langzaam uit het isolement. Muziekvereniging Emergo kan daardoor gelukkig weer gaan bruisen als vanouds.

De gelegenheid werd door Emergo dan ook gelijk gebruikt om op een aantal basisscholen mee te doen aan een educatieve cultuurweek voor de jeugd. En voor de wat oudere muziekliefhebber deed het kwintet van Emergo mee aan het succesvolle Muziektuinen Festival van afgelopen zondag 5 september.

Aan het begin van dit muzikale seizoen stond Emergo ook stil bij de jubilarissen van dit jaar. René Zaal, Erna Lute, Jacques Zonneveld, en Johan Breetveld zijn samen maar liefst 190 jaar lid van de muziekvereniging. Ook dat maakt Emergo bijzonder; sommige leden zetten nog maar net hun eerste schreden op het muzikale pad, terwijl andere leden al een rugzak vol met muzikale ervaringen hebben opgedaan. Dus reden genoeg voor Emergo om de jubilarissen even feestelijk in het zonnetje te zetten.