Couleur LoCALe in nieuw jasje

Algemeen
Deel van de redactie en crew in de vernieuwde studio omroep Castricum.
Deel van de redactie en crew in de vernieuwde studio omroep Castricum. (Foto: Aart Tóth)

CASTRICUM - Eén van de programma’s te zien op de lokale Omroep Castricum is ‘Couleur LoCALe’ wat elke drie weken op zondag wordt uitgezonden en waar plaatselijke nieuwsfeiten worden behandeld. 

Door Aart Tóth

Couleur LoCALe is een talkshow met wisselende gesprekspartners en hosts. Voorheen was de studio van Omroep Castricum in Geesterhage. De steriele omgeving met weinig kleur is verleden tijd. De studio is deze zomer omgetoverd in huiselijke sfeer door de inzet van vrijwilligers, redactie, technici en meer.

Nieuwe talkshowhost

In de presentatie is er uitbreiding gezocht en gevonden met de komst van Wouter Mehrer, die naast Sander Verschoor en Peter van Raalte wisselend de talkshowhost zal worden. De komende uitzending wordt opgenomen op 18 september. 

Vanaf zondag 19 september kunt u de opnames thuis bekijken. De uitzendingen zijn te vinden op kanaal 41 van Ziggo in Castricum, kanaal 46 van Ziggo in Limmen, Akersloot en De Woude. KPN, XS4all en Telfort kijkers vinden Castricum-TV op kanaal 1459. T-mobil kijker kiezen voor kanaal 839.

Word vrijwilliger

Vanwege ambities (volgend jaar willen ze twee keer in de maand uitzenden!) is Couleur LoCALe op zoek naar meer nieuwe medewerkers. Mocht u zodanige interesse hebben om als redactielid cameraman of in de regie wilt meedoen, mail dan naar redactieraad@omroepcastricum.nl en vertel het verhaal. Er wordt dan direct contact opgenomen met u en gaan het gesprek aan.