Gratis Padellen, klimmen of skiën voor jongeren en jongvolwassenen

Sport
Meiden skiën bij Berg en Bal in Castricum. Ben jij tussen de 12 en 35 jaar oud? Dan heb je geluk en mag je deelnemen aan deze activiteit.
Meiden skiën bij Berg en Bal in Castricum. Ben jij tussen de 12 en 35 jaar oud? Dan heb je geluk en mag je deelnemen aan deze activiteit. (Foto: aangeleverd)

CASTRICUM/BAKKUM - Stil zitten is geen optie. Het is de hoogste tijd om plezier te maken met leeftijdsgenoten. Half november staat er een gratis sportprogramma klaar voor jongeren én jongvolwassenen uit de gemeente Castricum. Zij kunnen gratis paddelen, skiën en klimmen. Ben jij tussen de 12 en 35 jaar oud? Dan heb je geluk en mag je deelnemen aan deze activiteiten, georganiseerd door Team Sportservice Kennemerland.

Programma Team Sportservice Kennemerland

Van 8 tot en met 19 november staan skiën, klimmen en padel op het programma. De sporten zijn voor jongeren én jongvolwassenen van 12 t/m 35 jaar. Bij elke sportactiviteit is de laatste ronde gereserveerd voor jongvolwassenen van 19 t/m 35 jaar. Er zijn jou al meer dan 300 deelnemers uit de gemeente Castricum afgelopen jaar voor gegaan. Schrijf je dus snel in!

Padel staat als eerste op het programma

Padel staat als eerste op het programma en is van maandag 8 t/m woensdag 10 november tussen 16.00 en 19.00 uur. Inschrijven is per ronde van drie kwartier. Op vrijdag 12 november tussen 18.30 en 21.30 uur klimmen. Het programma sluit 19 november tussen 18.30 en 21.30 uur af met skiën. Inschrijven voor klimmen en skiën is per ronde van een uur. Schrijf je individueel of met een groepje vrienden, teamgenoten en/of familie in. Het klimmen en het skiën is bij Berg en Bal in Castricum. Padel wordt gespeeld bij camping Bakkum. Materiaal voor iedere activiteit is aanwezig.

De activiteiten zijn voor iedereen

De activiteiten zijn voor iedereen. Dus voor de beginnende en de gevorderde padel-speler, voor skiërs en niet skiërs en natuurlijk ook voor degene die zijn eerste klim maakt of degene die volleerd de weg omhoog pakt. Kortom iedereen tussen de 12 en 35 jaar is welkom en kan meedoen.

De tekst loopt door onder de foto

Klimmers bij Berg en Bal in Castricum. (Foto: aangeleverd)

Inschrijven

Lijkt het jou leuk mee te doen aan een of meerdere activiteiten? Kijk dan hier voor meer informatie en inschrijven. Inschrijven is verplicht. Bij vragern mail met buurtsportcoach Winnie Assendelft of bel Winnie: 0251-254740.

De activiteiten worden uitgevoerd door lokale sportaanbieders. Deze activiteiten zijn gefinancierd vanuit de rijksregeling jeugd aan zet. Voor de jongere jeugd organiseert Team Sportservice iedere vakantie sportieve activiteiten.