Zelf een macramé lamp maken bij De Workshopfabriek

Algemeen
Angenieta en Mieke tonen de macramé lamp.
Angenieta en Mieke tonen de macramé lamp. (Foto: aangeleverd)

CASTRICUM - Kom zondag 28 november  van 9.00 tot 13.30 uur naar De Workshopfabriek en leer hoe je een eigen macramé lamp maakt. Mieke Rozing geeft samen met binnenhuisstyliste Angenita Hoebe deze hippe workshop. 

Deelnemers gaan werken met garens van 100% gerecycled katoen. Daarbij wordt het garen gemengd met gekleurd textiel zo ontstaan de prachtige kleuren. Jij kiest jouw kleur en in 1 dagdeel maak jij deze lamp. Nu is er een speciale actie: wie zich aanmeldt voor 1 november krijgt 10 euro korting. Wil je liever kleiner werken met Macramé dan kan je een kerstwandhanger maken. Je maakt een prachtige hanger met verschillende knopen en werkt hem af met kleine kerstlampjes. Ook hier geldt dat alle materialen aanwezig zijn dus je gaat met een mooie hanger, inclusief de lampjes, naar huis. Deze workshop is ook op zondag 28 november van 10.00 tot 12.30 uur.

Workshop keramiek

Zondag 31 oktober zijn er van 9.30 tot 12.00 uur ook nog een paar plekken vrij voor de workshop keramiek met gastdocente Paulien Hakkert. Leer hoe jij een kandelaar ontwerpt van oud serviesgoed en verse klei. Werk hem zelf af met glazuur en het wordt voor je gebakken. De workshops worden gegeven in het Buurt & Biljartcentrum Castricum, van Speykkade 61. BBC is nieuwbouw en heeft een bijzonder goed ventilatiesysteem. Voor meer info en aanmelden ga naar www.miekerozing.nl, mail info@miekerozing.nl, tel.: 06-10566887