Succesvolle wedstrijd voor DOS-Turnsters

Algemeen
v.l.n.r.: Fleur, Jill, Isabel, Maud en Elise.
v.l.n.r.: Fleur, Jill, Isabel, Maud en Elise. Foto: Marlous de Bruijne

CASTRICUM - In Beverwijk werd 28 november de eerste voorwedstrijd van Rayon Kennemerland voor niveau 5,6 en 7 geturnd. DOS Castricum begon de dag met niveau 5, waar Iris Spil en Feline van Graas het spits mochten afbijten. Iris liet een mooie sprong zien en Feline turnde voor het eerst op muziek op de vloer een nette oefening.

In de tweede wedstrijd was het de beurt aan Elise Geurtsen, Isabel Stein, Fleur Denneman, Jill de Ruijter en Maud Marquilhas. Zij turnen allemaal in niveau 6 en waren het beste team in hun niveau. Individueel won Fleur het brons voor de vierde plaats, nam Jill brons mee naar huis voor de derde plek en het goud was voor Isabel. 

Tekst gaat door onder de foto.


Isabel Stein, eerste. Jill de Ruijter, derde. Fleur Denneman, vierde. (Foto: Marlous de Bruijne)

Tot slot turnden Evie Teeuwen en Roos Rote hun eerste wedstrijd voor DOS in niveau 7. Hun team haalde de hoogste score, Roos haar brugoefening was erg strak en Evie haar wedstrijd werd beloond met het zilver.

Het was een wedstrijddag waar met trots op terug gekeken kan worden. Ze hebben veel moois laten zien, en dat na bijna twee jaar zonder wedstrijden.


Evie Teeuwen op de tweede plaats. (Foto: Marlous de Bruijne)