Projectkoor Castricum.
Projectkoor Castricum. ((Foto:aangeleverd))

Voorjaarsconcert Projectkoor

CASTRICUM - Projectkoor Castricum organiseert bijna 10 jaar diverse succesvolle concerten en projecten met deelnemers uit de hele regio. Recentelijk vond het 9e uitverkochte Kerstconcert plaats en zaterdag 30 maart volgt een sprankelend Voorjaarsconcert onder de titel ''Sing in Springtime''.

Met een gemengd koor van 50 deelnemers wordt een veelzijdig programma gepresenteerd. Naast enkele klassieke werken zoals het delicate ''Abschied vom walde'' (Mendelssohn) ook een prachtige compositie van John Rutter ''Look at the world''. Lichtvoetige muziek is ook present met onder meer 'What a wonderful world'. Een blaastrio van het bekende Kennemer Blaaskwintet verleent medewerking (fluit,klarinet en fagot) met muziek van Bach, Beethoven en Mozart.

Het koor wordt begeleid door de vaste pianist Gijs Braakman. Hij is tevens docent aan de Nieuwe Muziekschool, Uitgeest en Da Capo Schagen. Ook dirigeert hij het Koor Take it Easy in Beverwijk. Dirigent Cees Brugman is actief als dirigent, examinator, arrangeur en recensent bij drie dagbladen.

In tegenstelling tot voorgaande concerten vindt dit bijzondere concert plaats in de sfeervolle Prot.Kerk Limmen (Zuidkerkenlaan naast de Hortus) om 14.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij`de ingang van de kerk vanaf 13.45 . Ook kunnen kaarten worden gereserveerd bij Caroline Groenland 0251-670336 (mail: c.m.groenland@gmail.com of Marcella Droge 06-19971303 (mail: marcelladroge@gmail.com). Voor dit concert geldt een speciale prijs van 7.50 Euro (inclusief drankje).

Meer berichten