Wie zingt mee op Parochiële Ouderendag?

Algemeen
Dameskoor Pancratius.
Dameskoor Pancratius. Foto: Aangeleverd

CASTRICUM - Voor de Parochiële Ouderendag in de St. Pancratiuskerk in Castricum worden zangeressen gevraagd. Dit jaar is de Parochiële Ouderendag in de St. Pancratiuskerk op donderdag 6 juni. Traditiegetrouw zal het Dameskoor Pancratius haar muzikale medewerking verlenen op deze speciale dag.

Vorig jaar was het koor erg blij met de extra sopranen en alten die mee kwamen zingen op de Ouderendag. Het Dameskoor zoekt ook dit jaar extra koorleden.

Er zijn op deze dag weer twee vieringen en tijdens de lunch zullen we weer enkele liederen van vroeger brengen. Het koor zal voor deze dag drie keer repeteren op de donderdagmiddag en één keer op de dinsdagmiddag, van 13.30 tot 15.30 uur.

De eerste repetitie zal zijn op donderdag 9 mei. Dus, wilt u komen meezingen met het koor op de Parochiële Ouderendag, dan bent u van harte welkom!

Voor informatie en aanmelden of gewoon een keertje proefzingen, kunt u terecht bij Gré Portegies, tel: 0251 653083, bij Gina Beentjes, tel: 0251 657208 of bij Wendy Leonards: leonards@kpnplanet.nl.