Kunstwerk van Mieke Rozing.
Kunstwerk van Mieke Rozing. ((Foto: Aangeleverfd))

Nieuwe workshops: Ik wil schilderen als …

CASTRICUM - Heb je dat wel eens? Dat je met je neus bijna op het doek van een schilderij zit om te willen weten hoe de maker het heeft gemaakt? Mieke Rozing heeft dit voortdurend en maakt er een sport van om achter de fijne kneepjes te komen. Haar studies brengt ze over tijdens gezellige workshops 'Ik wil schilderen als…'

François Nielly

''Momenteel ben ik zeer onder de indruk van het werk van François Nielly, een Franse kunstenares die op haar unieke wijze grote geabstraheerde portretten schildert'', aldus Mieke. Zij boetseert met olieverf en paletmes totdat het gezicht de juiste uitstraling heeft. Haar kleurgebruik is uniek niet alleen omdat ze lef heeft maar vooral omdat zij prachtige keurencombinaties maakt en met fluorescerende olieverf werkt.

Kleuren

Deze kleuren haal je niet zomaar uit een tube daar heeft zij haar eigen recept voor. Voor deze tweedelige workshop ga je aan de slag met olieverf. Je krijgt een voor-geschetst doek van het portret dat jij wilt maken van 60x60. Je leert verschillende technieken met olieverf, kleuren combineren en vooral lekker groot werken.

Informatie

Op zondag 16 en 30 juni van 8.30-13u. bij galerie Streetscape, Dorpsstraat 7, Castricum.

Voor meer info: info@miekerozing.nl, 06105668987 of loop gewoon een keer binnen tijdens de inloopateliers daar op dinsdag en woensdagochtend.

Meer info leest u op haar site: www.miekerozing.nl

Meer berichten