De zomerbraderie is een gezellig uitje voor het hele gezin.
De zomerbraderie is een gezellig uitje voor het hele gezin. ((Foto: Aangeleverd))

Kom naar de zomerbraderie in Castricum!

CASTRICUM - Star Promotions organiseert samen met de Stichting Ondernemers Fonds Castricum op zondag 18 augustus 2019 de gezellige zomerbraderie in het centrum van Castricum. Heeft u ook zin om een dagje rond te snuffelen op de braderie, kom gerust even langs. De zomerbraderie duurt van 11.00 tot 17.00 uur.

Laat u verrassen door het brede assortiment aan artikelen verdeeld over ongeveer 150 kramen. Denk onder andere aan diverse kleding, sieraden, woondecoratie, speelgoed en nog veel meer. Voor iedereen iets leuks. Na het rondsnuffelen op de zomerbraderie kunt u terecht bij de verschillende eetkramen en snack tentjes. Er zijn verschillende etenswaren te verkrijgen zoals Grieks, bara's, loempia, churros, patat en hamburgers. Al dit lekkere eten is verkrijgbaar op de braderie. Naast het lekkere eten kunt u ook een lekker drankje bestellen, onder andere een ijskoud glas frisdrank of een warme kop koffie of thee.

Gezellig

Gezellig wordt het zeker op de braderie. Heerlijk rondsnuffelen en wat eten en drinken, het kan allemaal. Buiten dit alles is er ook een leuke attractie. Speciaal voor de kinderen is er een draaimolen. De zomerbraderie in Castricum wordt een happening voor het hele gezin. Voor meer info www.facebook.com/StarPromotionsBraderie.

Meer berichten