Wat iedere vrouw moet weten.
Wat iedere vrouw moet weten. ((Foto: PR))

Boekenweek in de bibliotheek

CASTRICUM - Het thema van de Boekenweek (23 t/m 31 maart) is De moeder de vrouw. De Boekenweek viert het boek, en dit jaar vieren we boeken over moederschap in het bijzonder. Fictie en non fictie brachten vele markante moeders voort: via dochters en zonen die schrijven over hun moeder, moeders die schrijven over het moederschap. Bibliotheek Kennemerwaard heeft een aantrekkelijk programma samengesteld over dit thema.

Dr. Wilma Smit en Dr. Pauline Ottervanger, beiden gynaecoloog, vertellen op woensdag 27 maart in de bibliotheek in Castricum over hun nieuwste boek: Wat elke vrouw moet weten. Hét complete handboek voor de vrouw van 0 tot 100 jaar. Wat elke vrouw moet weten bespreekt alle klachten en aandoeningen die op verschillende leeftijden kunnen optreden. Zij beschrijven in het boek wat de klachten zijn en wat eraan te doen is. Eerder schreven Wilma en Pauline al de boeken Menoblues en Menoproof, over de overgang, menopauze en preventie. De presentatie start om 20.00 uur en de toegang bedraagt € 6,- (bibliotheekleden € 5,-). Boekhandel Laan is deze avond aanwezig voor de boekverkoop.

Reserveren kan via de agenda op www.bibliotheekkennemerwaard.nl of bij de klantenservice in één van de vestigingen. Je kunt alleen per pin betalen. Wanneer je tijdens de Boekenweek lid wordt van de bibliotheek betaal je geen inschrijfkosten. Je hebt al een bibliotheekabonnement voor € 4,50 per maand.

Meer berichten