Gerard Alderliefste.
Gerard Alderliefste. ((Foto: aangeleverd))

Gerard Alderliefste & Friends in Vredeburg

LIMMEN - Limmen Cultuur heeft vrijdag 12 april Gerard Alderliefste & Friends uitgenodigd om alle favorieten en eigen werk te laten horen in Cultureel Centrum Vredeburg.

Zijn vader zei altijd 'Je leidt twee levens, maar het is een feest'! Gerard heeft twee levens. In het ene is hij verslavingsarts, In het andere is hij muzikant. Al meer dan twintig jaar leeft hij zijn twee levens en soms brengt hij deze samen, zoals vorig jaar in zijn soloprogramma Dubbel Leven. Hij speelt 23 jaar in een band die zijn naam draagt; Alderliefste. De band heeft naam verworven door jarenlange optredens in vaderlandse kroegen en cafés. Hij is bekend van hits als 'Une belle histoire', samen met Paul de Leeuw en 'Laat me/Vivre met Ramses Shaffy en Liesbeth List.

Gerard pakt lekker uit als hij op pad gaat als 'Gerard Alderliefste & Friends', een wisselend gezelschap van muziekvrienden, die Franse hits in vol ornaat nieuw leven inblaast. 12 april komt hij naar Limmen met violiste Maria Eldering en bassist Kees Post om zijn favorieten en eigen werk te laten horen. Zin gekregen om een avond Franse chansons te horen? Kom naar Cultureel Centrum Vredeburg, Dusseldorperweg 65 te Limmen.

Voor meer informatie over dit optreden, kaartreserveringen en prijzen, kijk op www.limmencultuur.nl of bel naar telefoonnummer 072-5053274.

Meer berichten