Zijn er nog presentatoren in Heemskerk?

Algemeen
Er worden presentatoren en stagemanagers gevraagd tijdens de Cultuurmarkt.
Er worden presentatoren en stagemanagers gevraagd tijdens de Cultuurmarkt. (Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK - Zaterdag 18 mei is het weer zover. Het centrum van Heemskerk gaat weer cultureel op zijn kop. Vorig jaar met het thema 'Heel Heemskerk rockt en rolt' en 2019 met het thema 'Tijdmachine'. Elk jaar wordt er een ander thema gekozen.

Het thema moet pakkend zijn voor jong t/m oud en voor diverse disciplines zoals muziek, kunst, fotografie, dans, etc. en dit alles om Heemskerkers en andere belangstellenden te laten zien wat Heemskerk op amateurkunstgebied in huis heeft.

Er komt op vijf plaatsen een podium. Een podium met bandjes, een podium met dans, een podium met een korenfestival, een podium met orkesten en bigbands en een podium met kleine muzikale optredens. Voor de organisatie van dit alles is veel hulp nodig. Cultuurhuis Heemskerk is met name op zoek naar presentatoren en naar stagemanagers. Maar ook andere helpende handjes zijn van harte welkom. Naar de podia moeten materialen gebracht worden en later weer teruggebracht worden naar het Cultuurhuis. Aanmelden: info@cultuurhuisheemskerk.nl.