Heleen van Essen in haar zaak.
Heleen van Essen in haar zaak. (Foto: Aangeleverd)
Bedrijf in Beeld

Acties bij Heleen van Essen Borstprothese en Lingerie Advies

  Bedrijf in Beeld

REGIO - Een goede reden om op 22 en 23 maart van 10.00 uur tot 16.00 uur de voorjaar inloopdagen te bezoeken. Het zevenjarig bestaan van haar praktijk viert Heleen van Essen in maart en april met bijzondere acties.

Geconfronteerd worden met borstkanker is heftig. Een speciaalzaak in de buurt waar u met aandacht, begrip en deskundigheid begeleid wordt in de keuzes die u te maken heeft, is dan een verademing. Welke (deel)prothese past het best bij mij? Is er keuze bij beha's? Kan ik er nog wel elegant uitzien in badmode? Vragen waar Heleen vakkundig mee omgaat.

Zodra je haar praktijk in Castricum binnenwandelt voel je de weldaad van de collectie die ze ieder jaar weer laat aansluiten op de modetrends. Zomers koraalrode of verfijnd poederblauwe beha's. Badkleding in kleurige prints of classy zwart. Maar ook modieuze strandjurkjes, hemdjes en sportbeha's waar prothesen in passen.

Een tipje van de actie sluier: bij aankoop van badkleding maakt u kans op een kleuradvies van Saskia van der Hoek, een gerenommeerd imagoconsultant. Heleen werkt buiten de inloopdagen om, op afspraak. Willem de Rijkelaan 22, Castricum, 0251-679162/06-47582430, praktijk@heleenvanessen.nl. www.heleenvanessen.nl.

Meer berichten