Zonder bouw geen vooruitgang.
Zonder bouw geen vooruitgang. ((Foto: aangeleverd))

Open dag Bouwmensen KZW

  Bedrijf in Beeld

REGIO - Zonder bouw geen vooruitgang. Zo wonen we beter en werken we mooier door de inzet van onze vakmensen. Zij leveren topprestaties, vanaf de tekentafel tot op de bouwplaats. Zonder onze MBO bouwopleidingen zou de wereld er een stuk minder mooi uitzien! Vandaar dat je bij Bouwmensen KZW terecht kunt voor goede, praktijkgerichte MBO opleidingen (niveau 1 t/m niveau 4) in de bouwsector. Het belangrijkste voordeel voor jou, als student? Tijdens jouw opleiding ga je direct aan de slag bij een erkend leerbedrijf en verdien je direct een prima salaris of stagevergoeding.

Bouwmensen KZW bedient met haar vestigingen in Beverwijk en Zaandam het hele gebied tussen Haarlem, Alkmaar en Hoorn. Vele tientallen bouwbedrijven werken al meer dan 30 jaar samen met Bouwmensen KZW om te zorgen dat er goede vakmensen worden opgeleid. Honderden timmermannen, metselaars en schilders hebben onze werkplaatsen verruild voor een goede baan in de bouw. Tijdens je opleiding maar je niet alleen kennis met de nieuwste technieken op je vakgebied maar werk je ook met moderne digitale apparatuur die het makkelijker maakt om je praktijkopdrachten uit te voeren. In de meeste gevallen volg je één dag theorie op het ROC en ben je de andere dagen aan het werk om je de praktijk eigen te maken. Dit gebeurt in onze werkplaatsen maar ook op echte bouwprojecten, van grote appartementengebouwen tot een verbouwing van een oude boerderij.

Wil je ook eens zien hoe het er bij ons aan toegaat? Kom dan langs op het open huis in Beverwijk: woensdag 29 januari van 18.00 tot 21.00 uur op het adres Laurens Baecklaan 25 in Beverwijk.

Meer berichten