Thuisbezoek bij juwelier Ibink te Heemskerk

Partnerbijdrage
Juwelier Ibink.
Juwelier Ibink. (Foto: aangeleverd)

HEEMSKERK - Het zijn bijzondere tijden, dat is zeker. Maar nu we allemaal al een paar weken te maken hebben met de nieuwe situatie in verband met het coronavirus zijn de bezoeken aan onze winkel sinds vorige week weer flink toegenomen. Met dien verstande dat wij ons ook strikt houden aan de regels van het RIVM.

Echter voor de mensen bij wie het om welke reden niet lukt om onze winkel te bezoeken is er sinds kort de mogelijkheid om bij u thuis langs te komen. Dit laatste geldt voor de regio Kennemerland, Noord Holland Noord en West Friesland. Daarbij is het voor u mogelijk om een mooi sieraad aan te schaffen of oud goud in te ruilen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Via onze website www.juwelieribink.nl en onze facebookpagina kunt u alle sieraden, horloges et cetera bekijken om zo een indruk te krijgen van onze mooie producten.

Korting

Bovendien wordt op horloges van de merken: Jacob Jensen, Mondaine, Bruno Sohnle, Daniel Wellington, Edox & Guess zo lang de voorraad strekt wordt sinds kort een zeer hoge korting gegeven. Het maken van een afspraak kan telefonisch worden geregeld via ons telefoonnummer 0251-247281 of ons emailadres: info@juwelieribink.nl. Maar even de winkel binnenstappen mag natuurlijk ook, onze openingstijden zijn voor onbepaalde tijd aangepast: maandag van 13.00 tot 16.30 uur, dinsdag t/m vrijdag 11.00 tot 16.30 en zaterdag 10.00 tot 16.30.

Juwelier Ibink vindt u op het Burg. Nielenplein 34 te Heemskerk.