Na herstoffering zijn meubels weer als nieuw

Partnerbijdrage
Banken en stoelen weer als nieuw.
Banken en stoelen weer als nieuw. ((Foto: aangeleverd))

ALKMAAR/OVERVEEN/LEIDEN – Joseph Wolters is al 25 jaar specialist in herstoffering van alles soorten meubels. Zo worden klassieke meubelen zoveel mogelijk naar originaliteit opnieuw gestoffeerd. Zij gebruiken hiervoor traditionele technieken en materialen zoals springveren, jutten, singles, paardenhaar en crin. Moderne meubels zijn ook zeer geschikt om te herstofferen. Door het opnieuw te laten stofferen kunnen klanten hun meubel laten voorzien van een nieuwe stof en kleur zodat u er weer jaren mee vooruit kunt. Waarom nieuwe meubels kopen? Ze hebben alle oplossingen in huis om uw meubel in een nieuw jasje te steken. U maakt een keuze uit hun enorme collectie meubelstoffen en een team van allround meubelstoffeerders staat voor u klaar om uw bankstel, stoel of eethoek vakkundig te stofferen. U kunt ook bij ze terecht voor het repareren van meubels, denkt u dan aan het vastzetten van de poten of (rug)leuning en het laten restaureren van uw antieke meubels.

Door het opvullen van zitkussens wordt de levensduur van een bankstel verlengd. Na een aantal jaren zijn de meeste zitkussens aan vervanging toe. Daar is een simpele reden voor: we leven in een ‘weggooi maatschappij’, de garantie is voorbij en klanten moeten een nieuw bankstel kopen om een bijdrage aan de economie te leveren. Maar het is niet noodzakelijk daar aan mee te doen! Na gemiddeld 5 jaar is het merkbaar de kussens van een stoel het bankstel opgevuld moeten worden. Dit merk je onder meer aan vormverlies, veren door de kussen en overmatige plooivorming.

Leerstoffering, voor een tweede leven van uw bank/stoel

Ze zijn ook uw specialist op het gebied van leerrenovatie en heeft voor een juiste leerstoffering deze kennis in huis. Vervangen is zeker niet altijd nodig. Ze bekijken samen met u de mogelijkheden om uw geliefde meubelstuk weer jaren opnieuw te kunnen gebruiken. Een van de mogelijkheden is herbekleden van uw leren meubelstuk. Ze zorgen ervoor dat uw leren bank, stoel of bureaustoel weer een nieuwe levensfase in kan gaan.

Kwaliteit

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn, zo zijn er verschillende kwaliteiten vullingen met ieder zijn eigen eigenschappen. Zo is er polyether, koudschuim en HR-schuim in verschillende kwaliteiten. Ook voor het professioneel diep reinigen van meubels en tapijt zijn klanten bij Joseph Wolters aan het juiste adres. Een intensieve diepte reiniging verlengt de levensduur aanmerkelijk. De milieuvriendelijke meubelreiniging methode is uiterst geschikt voor het verwijderen van kringen, vlekken en vuil. Joseph Wolters komt graag langs voor een kosteloos advies en vrijblijvende offerte. Kwaliteit en betrouwbaarheid is de kracht achter elke opdracht.

Meubelstoffeerderij J. Wolters is te vinden aan Jan van Goyenstraat 1026 in Alkmaar en aan Bloemendaalseweg 247 A in Overveen. Meer weten? Bel tel.: 072-2029292 of 023-545 96 32, www.Josephwolters.nl.