Woonstudio op de Werf, waar anders?

Partnerbijdrage
Lekker naar binnen gluren bij ‘Woonstudio op de Werf’ met v.l.n.r. Irene Seuren, Ruud Martens en Ingrid Zonneveld
Lekker naar binnen gluren bij ‘Woonstudio op de Werf’ met v.l.n.r. Irene Seuren, Ruud Martens en Ingrid Zonneveld ((Foto: aangeleverd)

CASTRICUM – Inderdaad, waar anders vind je zo’n collectie op het gebied van wooninrichting en dan vooral exclusief tegen betaalbare prijzen. De allernieuwste trends kan je daar in de praktijk aanschouwen, van exclusief behang tot aan speciale muurverven. Je kijkt je ogen uit.

Bedrijf in beeld dossier

‘Woonstudio Op de Werf’ vind je inderdaad op de Castricummer Werf 39 te Castricum, met ruime parkeergelegenheid voor de deur. Duidelijk een frisse opsteker op zo’n bedrijventerrein, met zelfs een grote etalage waar je naar binnen kunt gluren om meteen de exclusiviteit te aanschouwen. Binnen meteen een ruime blik met vele blikvangers van prachtige PVC-vloeren en bladen van Bamboe gemaakt. Een grote marmeren wand (behang) straalt al klasse uit net op overige wanden met trendy kleuren en verf van hoge kwaliteit en subliem te verwerken.

Verkopers helpen op weg met maken keuze

De vele voorbeelden van PVC-vloeren maken de keuze niet makkelijker, zeker met het deskundige advies van de verkopers helpen ze u zeker op weg met een keuze. Ook na een uitgebreid advies over gordijnen, wandbekleding en vele andere interieuradviezen. Van PVC-zonwering, op afstand bediend, tot aan tapijt hoofdzakelijk van natuurproducten zoals wol en katoen tot aan sisal.

Dan is er ook nog een uitgebreid outdoor assortiment, met een enorme keuze in veranda’s voor in de tuin van hout of aluminium. Daarbij is dit allemaal aan te vullen met tuinmeubels, parasols, terras verwarmers en schaduwdoeken.

Indrukken opdoen kan ook

Bent u toch al aan het verbouwen of begint opnieuw na een verhuizing, zelfs binnendeuren van een exclusief ontwerp, kastenwanden tot aan speciale kledingrekken, allemaal mogelijk. Gaat u niet zelf aan het timmeren, schilderen of elektra aanleggen, wij helpen u graag verder. Blijven er dan nog vragen over, geen probleem, ook daar worden oplossingen voor gezocht en natuurlijk geheel op vrijwillige basis. Nieuwsgierig geworden, kom langs bij ‘Woonstudio op de Werf’ en laat u voorlichten op dinsdag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur of ander op afspraak via 0251 743 348 of mail naar woonstudio@opdewerf.nl . Indrukken opdoen via www.opdewerf.nl kan ook nog. 

Graag tot ziens bij Woonstudio op de Werf!