Duynstreek Makelaars – Thuis in exclusief wonen

Partnerbijdrage
Pascal van Aalst en Tineke Dapper van Duynstreek Makelaars.
Pascal van Aalst en Tineke Dapper van Duynstreek Makelaars. (Foto: aangeleverd)

REGIO - U woont in de duinstreek en u wilt uw woning verkopen of juist een huis aankopen? Dan is het een logisch gevolg dat u een makelaar wilt die alle aandacht heeft voor u en uw woning en veel ervaring heeft. Duynstreek Makelaars is dan een goede keuze.

Bedrijf in beeld dossier

Tineke Dapper en Pascal van Aalst hebben reeds 15 jaar ervaring in de makelaardij met hun NVM-makelaarskantoor Dapper & van Aalst makelaars (DVA) in Alkmaar. Vanuit dit makelaarskantoor bedienen zij naast de markt van Alkmaar en Heerhugowaard ook al de woningmarkt in Bergen, Schoorl, Egmond en Heiloo. “Met de nieuwe formule van Duynstreek Makelaars kunnen wij ons nog beter richten op de exclusieve woningen in de duinstreek”, aldus Tineke. “Ons werkgebied voor woningen in het luxere segment strekt zich uit van Castricum tot aan Callantsoog.”

“Dagelijks zijn wij bezig met de verkoop en aankoopbegeleiding van woningen, waarbij wij alle aandacht hebben voor u én de kijkers op uw huis. Vooral met onze oprechte aandacht, naast de ervaring, het uitstekende netwerk en onze passie voor wonen, is dat wat ons onderscheidt in de makelaarswereld”, aldus Pascal. “Klanten waarderen onze aanpak dan ook met een gemiddeld cijfer van 9,3 (meer dan 300 reviews).”

Warme band met expats-community

Toen Tineke en Pascal enkele jaren geleden zelf in Bergen kwamen wonen was het eigenlijk een vrij logische stap om actiever te gaan makelen in de mooie duinstreek. Mede doordat hun netwerk zich in de loop der jaren steeds meer heeft uitgebreid richting Bergen en de duinstreek. Het kantoor in Alkmaar heeft reeds jarenlange goede contacten en een warme band met zowel de ouders als de werknemers van de Europese School in Bergen. Tineke: “Ook onze intensieve contacten met internationale bedrijven uit de regio behoren tot ons uitgebreide netwerk. Menig expat hebben wij geholpen bij de aankoop van een geschikte woning, veelal in het hogere/luxe segment.”

Maak kennis met Duynstreek Makelaars en nodig ze uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zij kunnen u adviseren over de verkoopmogelijkheden van uw huidige woning. Ook als u liever kiest voor een ‘stille verkoop’ kunnen zij uw woning uitstekend onder de aandacht brengen in het uitgebreide netwerk. Pascal tot slot: “Wij hebben een leuke kennismakingsactie gedurende de zomer, waar wij u graag meer over vertellen.” Tel.: 072-2020125, info@duynstreek.nl