Korenfestival op Camping Bakkum

  Nieuws
(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

CASTRICUM - Zes koren zingen zondag 3 juni tijdens het korenfestival op camping Bakkum uit volle borst, tijdens de derde editie van het korenfestival ‘Bakkum zingt de Pan uit’. Er zullen verschillende muziekstijlen ten gehore gebracht worden, van popmuziek tot smartlappen.
Vanaf 12.00 uur trappen de Skulpers en Zingation af met het eerste optreden. De optredens vinden plaats in Openluchttheater de Pan en op het Ontmoetingsplein. De organisatie van het korenfestival is in handen van Shanty- en Folksongkoor de Skulpers uit Castricum i.s.m. de winkeliers van Camping Bakkum; Vis & Meer, De IJswinkel, Het Kippaleis, De Spar, Op de Hoek, Kampeerwinkel Zeldenrust, Restaurant de Duynen en Snackbar Bakkum.
De koren die tijdens ‘Bakkum zingt de Pan uit’ op zullen treden zijn: De Skulpers, Zingtation, Smartsingers, Nortada, Lola’s en De Vrolijke Noot. De koren zijn veelal te herkennen aan hun eigen muziek- en kledingstijl. Strijk neer op één van de terrassen op het Ontmoetingsplein en geniet naast de muziek van een lekker hapje, drankje of ijsje. Kinderen kunnen zich vermaken in één van de speeltuinen of op de air trampoline. Daarnaast zijn er ook leuke activiteiten te doen op het speelveld.
Iedereen is welkom op het korenfestival op Camping Bakkum. Kijk op www.campingbakkum.nl/korenfestival voor het programma.

Meer berichten