Buiten Bewegen in Stilte

  Nieuws
(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

CASTRICUM - Judith Groot (Yoga vanuit de Kern), Sonja Campagne (Klankschalen) en Paula Bakx (Dansmeditatie) houden vrijdag 13 juli van 10.00 tot 17.00 uur een 'dag buiten in de natuur rustig te bewegen, samen met gelijkgestemden'. Leidraad daarbij is: vanuit de stilte voelen en volgen met je lichaam wat op dat moment voor jou klopt.
Deelnemers kunnen het hele programma volgen of een deel. Van 10.00 tot 12.00 uur is er een rustige dansmeditatie, begeleid door Paula Bakx. De natuurgeluiden en een akoestisch instrument begeleiden de dans. Van 12.30 tot 13.30 uur is er een Potluck-lunch, een lunch voor jezelf en als je wilt ook om te delen. Om 13.30 uur is er een onderdompeling in een klankschalenbad door Sonja Campagne; liggend of zittend de subtiele trillingen van zachte geluiden in je lichaam opnemen. Er is veel tijd om alles na te voelen en ook te pauzeren (met een wandeling, of te rusten). Van 15.30 tot 17.00 uur is er een rustige Yoga asana’s van Judith Groot. Er is hierbij weinig/minimale verbale instructie. Judith biedt mogelijkheden, en de deelnemer kiest er zelf voor om deze te volgen. De yoga wordt afgerond met een stilte meditatie. Om 17.00 uur wordt de dag afgesloten met thee en is er ruimte om ervaringen te delen.
Opgeven is niet nodig. Betalingen zijn geheel vrijwillig. Handig om mee te nemen: matje/grote handdoek/deken en eventueel een zitkussen of stoeltje, een bord/bestek/glas en extra water.


Aanvang en locatie

Om 9.45 uur loopt de groep gezamenlijk van de parkeerplaats aan het begin van de Geversweg naar een veldje in de buurt. Kijk voor meer informatie op www.dansengeniet.nl, mail naar paula@dansengeniet.nl of bel 06 24 50 38 79 (Paula) of bel Judith Groot, tel. 06 12 43 01 25, judith@yogavanuitdekern.nl of kijk op www.yogavanuitdekern.nl.

Meer berichten