Festival Bakkum Vertelt op Camping Bakkum

  Nieuws
(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

BAKKUM - Het festival Bakkum Vertelt wordt van 12 tot 15 juli weer gehouden bij Camping Bakkum. Vier dagen vol met ontroerende, lachwekkende, muzikale en te gekke optredens. De voorstellingen vinden plaats in Openluchttheater de Pan of op het intieme Caravanpodium. Er zijn diverse foodtrucs en er zijn speciale kindervoorstellingen. Iedereen is welkom op Bakkum Vertelt!
Ga mee op reis met Kalk en Oen naar Wijland. Wijland is een mooi en schoon land waar u geen propjes op de grond mag gooien. De burgemeester en de detective houden dit goed in de gaten. Kalk en Oen kennen deze regels nog niet. Of doe mee aan de interactieve voorstelling voor peuters en kleuters over niet durven slapen, fantasie die op hol slaat, stoute dingen doen en heel veel appels. En maak ook kennis met Otto Ongezien. Otto wil niet opvallen, het liefst verdwijnt hij op de achtergrond. Uit alle macht probeert Otto geen aandacht te trekken en ongezien door het leven te gaan, maar of dat lukt?

Muziek

De muzikale optredens tijdens Bakkum Vertelt loopt uiteen van ska, punk en reggae tot country, disco en funk. Steffen Morrison brengt het oude soulgeluid weer tot leven en geeft er een nieuwe eigen draai aan. De jongens van ‘Starfish’ nemen u met hun zonnige mix direct mee naar het strand. En wilt u echt blij worden? Kom dan naar het optreden van Love The System, deze 11-koppige formatie heeft als doel meer aandacht voor het positieve.
Theater

Stap met ‘When we cried confetti’ binnen in een overdreven feestruimte . Als publiek wordt u geconfronteerd met het ongemak dat op een feest eigenlijk verborgen blijft. (10) Of ga op in de wervelende, geestige en spannende voorstelling van King Lear, waarbij Joris Lehr allen gebruikt maakt van een stuk touw, mime, taal en spel. Luister op het Caravanpodium naar de mooiste, ontroerendste en leukste gedichten, die tijdens het festival geschreven worden door de Verhalendames.
Dit is slechts een greep uit het totale festivalprogramma. Naast de vele optredens zijn er nog veel meer leuke dingen te doen. Maak bijvoorbeeld een eigen festivalstempel onder leiding van kunstenaar Ellen van Putten bij Art To Take in een reizende linoleumdrukkerij. Bekijk het hele programma op www.bakkumvertelt.nl.

Meer berichten