Stop-motion filmpjes maken - In het kader van kidsvakantiecocktail bij bibliotheken

  Nieuws
Maak zelf je stop-motion filmpje...(foto aangeleverd)
Maak zelf je stop-motion filmpje...(foto aangeleverd) (rodi.nl)

REGIO - Lijkt het je leuk om zelf een stop-motion filmpje te maken? In het kader van de kidsvakantiecocktail kun je bij de bibliotheken in Castricum, Akersloot en Limmen in de zomervakantie je eigen filmpje te maken. Op donderdag 9 augustus in Akersloot, op donderdag 16 augustus in Limmen en op donderdag en op 23 augustus in Castricum kunnen jonge creatievelingen zich uitleven. De activiteit is bedoeld voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar en is iedere keer van 14.00 tot 15.30 uur.
Stop-motion is een eenvoudige film techniek waarmee je leuke filmpjes kunt maken. Het zijn filmpjes gebaseerd op heel veel foto's die kort achter elkaar worden weergegeven waardoor een film ontstaat. Op de iPads van de bibliotheek staan alle apps die je ervoor nodig hebt en wij helpen je om een zo mooi mogelijk filmpje te maken. Er zijn voldoende poppetjes en figuurtjes aanwezig, maar als je zelf bijvoorbeeld lego-poppetjes wilt meenemen kan dat ook.
Kom dan op 9 augustus naar Bibliotheek Kennemerwaard vestiging Akersloot, Rembrandtsingel 1, op donderdag 16 augustus naar de bibliotheek in Limmen, Lage Weide 2A of op 23 augustus naar de bibliotheekvestiging in Castricum, Geesterduinweg 1. Omdat het aantal kinderen dat deel kan nemen beperkt is, is aanmelden vooraf noodzakelijk. De toegang is € 3,50. Je kunt je aanmelden via de agenda op de website of bij de klantenservice in de bibliotheek (je betaalt met pin).

Meer berichten