Music Train stoomt zich klaar - Voor nieuwe show in november

  Nieuws
Het gezelschap Music Train uit Castricum. (foto aangeleverd)
Het gezelschap Music Train uit Castricum. (foto aangeleverd) (rodi.nl)

CASTRICUM - Music Train uit Castricum is druk aan het repeteren. Op 9 en 10 november wil de formatie een indrukwekkende show neerzetten.
''Plezier in het zingen, dansen en samenzijn staat nog immer als onze belangrijkste doelstelling. We repeteren elke donderdag in het altijd gezellige Fase Fier. Daarnaast heeft elk lid de gelegenheid om thuis te oefenen door middel van de verschillende arrangementen die Wilma Ploegaert voor ons op de computer plaatst'', aldus Music Train.
Onder begeleiding van Wilma Ploegaert wordt er geoefend en worden de puntjes op de i gezet. Net als in de vorige show van 2016 werkt Music Train in blokken met allerlei verschillende nummers van toen en nu, dit keer ook een blok met nummers van Jeff Wayne uit de musical War of the World.
''De naam van de show houden we nog even stil, maar u kunt er vanuit gaan dat de avonden alles behalve stil zullen zijn. Maar zet de data alvast in uw agenda, dan komen we binnenkort met meer nieuws zoals waar u de kaarten kunt bestellen en wat de kosten zijn'', aldus het gezelschap.

Meer berichten