EHBO Castricum start cursus

  Nieuws
De cursus Eerste Hulpverlener van EHBO Castricum start begin september. (foto aangeleverd)
De cursus Eerste Hulpverlener van EHBO Castricum start begin september. (foto aangeleverd) (rodi.nl)

CASTRICUM - Direct na de schoolvakanties start EHBO vereniging Castricum weer met een cursus Eerste Hulpverlener. Aanmelden kan nog steeds.
Een ongeval, iemand die op straat onwel wordt, een ongelukje in huis of bij het sporten; het gebeurt dagelijks. Weet u dan wat u kunt doen om iemand te helpen? Het verlenen van eerste hulp kan levensreddend zijn. In de cursus Eerste Hulpverlener (het EHBO diploma) zijn reanimatie, het bedienen van de AED en de specifieke eerste hulp aan kinderen inbegrepen.
De cursus bestaat uit 14 lessen en start op dinsdag 4 september. Het examen is op 18 december zodat deelnemers nog dit jaar gediplomeerd Eerste Hulpverlener kunt zijn. De lessen worden gegeven in het EHBO leslokaal in Cultuur Centrum Nieuw Geesterhage in Castricum.
Kosten € 165,00, dit is inclusief lesboek, werkboek, oefenverband en examenkosten. Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden (een deel van) de cursus. Kijk voor meer informatie op www.ehbocastricum.nl. Meer info en aanmelden via tel. 0251-651060 of info@ehbocastricum.nl.

Meer berichten