Wethouder opent festival WouwdeWoude - 'Kunst en cultuur in de natuur'

  Nieuws
WouwdeWoude vindt begin september voor de tweede keer plaats. (foto aangeleverd)
WouwdeWoude vindt begin september voor de tweede keer plaats. (foto aangeleverd) (rodi.nl)

CASTRICUM - Voor de tweede keer vindt op 1 en 2 september het langverwachte cultureel festival WouwdeWoude plaats op het eiland De Woude. De kersverse wethouder van cultuur Ron de Haan van de gemeente Castricum opent vrijdagavond 31 augustus het festival vlak voor het unieke optreden van Roberto Jacketti & The Scooters.
De eerste editie van het festival in 2015 was een groot succes. De bezoekers en bewoners waren enthousiast over de unieke beleving van kunst en cultuur in de natuur. Dit jaar is het weer zo ver. Er zijn diverse theatervoorstellingen, een verhalenverteller op het water en een beeldende kunstroute in het weiland en door het dorp. Verder is er o.a een sprookjestuin en zijn er het hele weekend optredens op het festivalterrein van verschillende artiesten. Bestellen van kaarten voor het festival en de theatervoorstellingen kan online en op de dagen zelf op het eiland.
Wethouder van cultuur Ron de Haan opent vrijdagavond om 20.00 uur het festival voor restaurant ‘t Kombof. Daarna is er een uniek optreden van de band Roberto Jacketti & The Scooters. De organisatoren bezochten voorstellingen, festivals en websites om de programmering van WouwdeWoude te verzorgen.
De pont is zaterdag en zondag, de festivaldagen, gratis, met dank aan de gemeente Castricum. Er is ook tegen betaling voldoende lekker eten en drinken tijdens WouwdeWoude.
Kijk voor het volledige programma, online tverkoop en meer info: wouwdewoude.nl, of op Facebook https://www.facebook.com/pages/WouwdeWoude.

Meer berichten