Speel-o-theek Castricum opent zijn deuren

  Nieuws
De kinderen zijn klaar voor de opening van Speel-o-theek Castricum. (foto aangeleverd)
De kinderen zijn klaar voor de opening van Speel-o-theek Castricum. (foto aangeleverd) (rodi.nl)

CASTRICUM - Sinds de speel-o-theek een nieuwe plek heeft gevonden in Nieuw Geesterhage in Castricum zijn er plannen om dit te vieren. De speel-o-theek opende op zaterdag 8 september j.l. haar deuren.
Dat het een speciale openingsfeestje was, was wel duidelijk aangezien de Castricumse clown Alfredo aanwezig was. Vanaf 11.00 uur werd de speel-o-theek geopend door mevrouw Irene Zijlstra van Stichting Welzijn Castricum, zij heeft de speel-o-theek al jaren gesteund. De kinderen waren geschminkt van de partij.
Bij een speciale opening hoort natuurlijk een actie om lid te worden vindt de speel-o-theek. Voor € 2,50 kunnen gezinnen lid worden voor 2018. Ideaal om de komende maanden te proberen of de speel-o-theek bij de kinderen past. Er is veel keuze in spelletjes, tiptoi, puzzels en nog veel meer leuks. De speel-o-theek draait al jaren op vrijwilligers. Wie wil helpen, is welkom. Op woensdag van 14.30-16.00 uur en zaterdag 11,00-13.00 uur geopend. Speel-o-theek zit naast de bloedbank, consultatiebureau en Welzijn Castricum. Meer info op www.sotcastricum.nl.

Meer berichten