Dagje werken in het duin met vrijwilligers

  Nieuws

CASTRICUM - Op verschillende zaterdagen organiseert PWN onderhoudsdagen in het duingebied, zowel in Nationaal Park Zuid-Kennemerland als in het Noordhollands Duinreservaat. In september is dat op 9 en 16 september. Vrijwilligers die willen meedoen, zijn welkom. Zij kunnen kennismaken met verschillende onderhoudswerkzaamheden, kunnen leren over de natuur, soms op plaatsen kunnen komen waar ‘normale’ bezoekers niet mogen komen en kunnen andere natuurliefhebbers ontmoeten.

De duinwerkdagen beginnen om 10.00 uur en duren tot 15.30 uur. Zelf zorgen voor warme kleding, stevig schoeisel en uw eigen lunchpakket, organisatie zorgt voor koffie, thee, limonade en soep. Het onderhoudsteam van PWN zorgt ook voor voldoende gereedschap, werkhandschoenen en deskundige begeleiding.
Iedereen kan meehelpen. Kinderen vanaf 8 jaar zijn van harte welkom om een handje mee te helpen onder begeleiding van een volwassene. Neem dus de (klein) kinderen eens een dagje mee om te werken in de natuur. Het is niet alleen heel leerzaam, maar ook heel leuk om samen te werken aan het open duin.
Kijk voor meer informatie en een overzicht van onze duinwerkdagen op: www.pwn.nl/eropuit of op www.pwn.nl/vrijwilliger.

Meer berichten