Versterking gezocht voor vrijwilligersteam Egmond evenementen

  Nieuws

EGMOND - De Saucony Egmond Halve Marathon trekt jaarlijks een grote stroom lopers en bezoekers naar de gezellige badplaats Egmond aan Zee. Dat zal ook zondag 8 januari zeker weer het geval zijn. Voorafgaand aan de Saucony Egmond Halve Marathon wordt zaterdag de strandrace AGU Egmond-Pier-Egmond gehouden en volgt 21 en 22 januari de Egmond Wandel Marathon tegen reuma. Een groot aantal vrijwilligers is elk jaar in touw om deze evenementen tot een succes te maken. Organisator Le Champion is echter nog op zoek naar versterking.
Als vrijwilliger bij AGU Egmond-Pier-Egmond, de Saucony Egmond Halve Marathon en de Egmond Wandel Marathon tegen reuma maak je voor de deelnemers het verschil. Je zorgt er bijvoorbeeld voor dat deelnemers hun auto op de juiste plek parkeren, de juiste route volgen en een medaille na afloop ontvangen. Ook zijn de aanmoedigingen die deelnemers krijgen van vrijwilligers soms net dat steuntje in de rug dat ze nodig hebben om de laatste kilometers af te leggen. Als vrijwilliger ben je grotendeels buiten aan het werk, maar dat is in zo’n mooie omgeving als in het Noord-Hollands Duinreservaat of op het Noordzeestrand bepaald geen straf! In totaal zijn er zowel in de voorbereiding als op de dagen zelf zo’n 750 vrijwilligers actief.
Vrijwilligers kunnen tijdens het evenement rekenen op een goede verzorging en ontvangen als dank voor de inzet een super toffe herinnering van het evenement waar je werkt. Het leukst zijn echter de complimenten en waardering, die de vrijwilligers van alle deelnemers tijdens het evenement ontvangen. Het is een onvergetelijke ervaring en een mooie aanvulling op je CV. We sluiten het eerste weekend zondag met alle vrijwilligers af in Hotel Zuiderduin met een uitgebreid buffet! Voor meer informatie en aanmelding: vrijwilligers@lechampion.nl of bel naar tel. 072 - 533 81 36.

Meer berichten