Forza! Nederland draagt Ralph Castricum voor als lijsttrekker en kandidaat wethouder

Politiek
Ralph Castricum.
Ralph Castricum. (Foto: aangeleverd)

CASTRICUM - Het is nog even ver weg, maar in maart 2022 zijn er weer nieuwe gemeenteraadsverkiezingen. Het bestuur van Forza! NL (Fortuynistische oproep tot realistische zakelijke aanpak) met afdelingen in Haarlemmermeer (4 zetels), Velsen (3 zetels) en Castricum (1 zetel) heeft onlangs in haar vergadering besloten om Ralph Castricum voor te dragen als lijsttrekker en kandidaat wethouder voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 in Castricum. 

De kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 zal pas volgend jaar worden gepresenteerd. Het bestuur heeft de keuze voor de huidig fractievoorzitter en plv raadsvoorzitter Ralph Castricum gemaakt op basis van zijn politieke ervaring, gedrevenheid en landelijke bekendheid. Daarnaast hebben zijn behaalde verkiezingsbeloftes uit 2018 zoals onder andere het afschaffen van de urgentie voor statushouders, afschaffen hondenbelasting en cameratoezicht in het centrum extra meegewogen bij het maken van de keuze. 

Ralph Castricum is blij met zijn voordracht. “Het wordt tijd dat Castricum nu eindelijk eens kiest voor een echte Castricumse bestuurder.”