Officiële opening van het jubileum jaar Vitesse’22

Sport
De 100 Jaar Vitesse ’22 commissie: Koen Glorie, Marcel Krimp, Jacob Stuifbergen en Dennis Vermorken
De 100 Jaar Vitesse ’22 commissie: Koen Glorie, Marcel Krimp, Jacob Stuifbergen en Dennis Vermorken (Foto: Vitesse'22)

CASTRICUM - Dit jaar, dinsdag 11 mei gaat Vitesse ’22 haar 100e levensjaar in. Zaterdag 8 mei is de aftrap zijn van een jaar met diverse activiteiten en festiviteiten. 14 mei 2022 wordt dit feestelijk jaar groots afgesloten.

De voorbereidingen van dit jubileumjaar zijn ruim 5 jaar geleden gestart. Covid-19 heeft wel voor wat vertraging gezorgd, maar achter de schermen is er hard doorgewerkt om met een spectaculaire start af te trappen. Tevens wordt er al een paar jaar met 6 personen gewerkt aan een fantastisch mooi jubileumboek, waarin de afgelopen 100 jaar zijn vastgelegd in kleurrijke foto’s en mooie verhalen.

Om alle leden, oud leden en geïnteresseerden goed van informatie te voorzien, heeft Vitesse ’22 een speciale website gelanceerd; www.100jaarvitesse22.nl.

Op deze website staat o.a. het programma van alle festiviteiten. De reünie op 7 mei 2022 is één van de hoogtepunten van het aankomende jaar en wordt speciaal uitgelicht op de site. Tijdens deze reünie willen we alle (oud)leden, trainers en elftalleiders, commissie- en bestuursleden en iedereen die iets met Vitesse ’22 heeft onder het genot van een drankje, oude verhalen en anekdotes met elkaar delen.

Aan de website zijn meerdere social media kanalen verbonden, hier vindt u de laatste nieuwtjes en informatie. Verslagen en impressies van de activiteiten worden hierop gepost.

De officiële opening zal, vanwege de maatregelen, in aangepaste vorm plaats vinden. We hebben het mogelijk gemaakt dat iedereen deze opening digitaal kan volgen middels een livestream op de website. De opening start om 15.30 uur met indrukwekkende filmbeelden, waar onze PR commissie al weken mee bezig is. Tijdens de opening wordt er een beeld onthuld. Dit beeld heeft een prominente plaats op sportpark De Puikman gekregen en herinnert iedereen aan deze bijzondere mijlpaal. Een bijzondere gast geeft tijdens de opening het startsein voor de voetbal challenge maand voor de jeugdleden. Het gehele jaar wordt er veel voor de jeugd georganiseerd. Zoals op vrijdag 6 mei 2022, dan zal er een sportdag voor alle jeugdleden op de eigen voetbalvelden gelegen aan de Castricumse duinen plaats vinden.

Ondanks de bijzondere tijden heeft de sponsorcommissie de eerste sponsors aan het 100 jarig jubileum weten te binden, waaronder ook enkele sub- en hoofdsponsors. Iets waar we als vereniging bijzonder trots op zijn. Op 12 mei 2022 organiseert Vitesse voor alle sponsors, die zich aan het jubileum binden, een culinaire en inspirerende avond.

Voor dit jubileum is er een nieuw Vitesse ’22 logo ontworpen, waarin de 100 duidelijk zichtbaar is. Dit logo wordt komend jaar op alle tenues en trainingspakken gedrukt, zodat goed zichtbaar is, dat de vereniging 100 jaar bestaat.

Alle leden en sponsors hebben de afgelopen week een jubileumeditie van het clubblad ‘de Climax’ in de brievenbus ontvangen met daarin informatie over de festiviteiten.

Wilt u meer weten over het 100-jarig jubileum of wilt u de officiële opening digitaal bijwonen? Neem dan een kijkje op de website www.100jaarvitesse22.nl.

Afbeelding