Slotdag jeugd Vitesse groot succes

Sport
Nadat Clown Alfredo de ochtend spectaculair had geopend konden de 80 mini pupillen van Vitesse zich vermaken met diverse voetbalspellen.
Nadat Clown Alfredo de ochtend spectaculair had geopend konden de 80 mini pupillen van Vitesse zich vermaken met diverse voetbalspellen. (Foto: Joop Hollenberg)

CASTRICUM - Zaterdag 12 juni werd de slotdag gehouden voor alle Vitesse jeugd t/m JO12. ‘s Ochtends om half negen was het eerst de beurt aan de mini’s. Nadat Clown Alfredo de ochtend spectaculair had geopend konden de 80 mini pupillen van Vitesse zich vermaken met diverse voetbalspellen. Zo was er een opblaasbare pannakooi, tweelingvoetbal, een opblaasvoetbalveld, dwergenvoetbal en nog veel meer.

Alle spellen werden verzorgd door Kidscamps en de verschillende begeleiders zorgden ervoor dat alles op rolletjes verliep.  Nadat de mini’s een mega spandoek hadden gemaakt om Teun Koopmeiners succes te wensen op het EK, was het de beurt aan de oudere jeugd. 

In totaal deden er deze dag maar liefst 250 kinderen mee aan de slotdag die ook allemaal een heerlijk ijsje van Johannashof kregen. De jeugd van Vitesse is de afgelopen jaren flink gegroeid en dat was zeker te merken aan de drukte op de Puikman. Het was heerlijk weer en alle kinderen hebben genoten van deze gezellige voetbaldag. Zo kwam er een heel leuk einde aan een toch wel vervelend Corona seizoen.

Hopelijk kan er volgend seizoen weer gestart worden met echt competitievoetbal, want ondanks een geweldig slotevent, blijft dat toch het allerleukste!

Afbeelding
Afbeelding