Extra feest op de Puikman, want wie honderd is trakteert

Sport
Zowel de mini’s als de selectieteams werden na afloop verrast met een heerlijke verrassing.
Zowel de mini’s als de selectieteams werden na afloop verrast met een heerlijke verrassing. (Foto: Vitesse'22)

CASTRICUM - Moest je afgelopen weekend uit spelen tegen Vitesse ’22? Wat een geluk!
Want afgelopen weekend was het extra feest op de Puikman. En wie jarig is trakteert! Zo ook het jubilerende Vitesse ’22. Hoofdsponsor de Roset zorgde voor heerlijke verrassingen!

Nu de bekerwedstrijden zijn gespeeld en ook de selectie elftallen zijn begonnen aan de reguliere competitie wilde Vitesse ’22 iedereen op de Puikman trakteren omdat zij komend jaar 100 jaar bestaan.

Zowel de mini’s als de selectieteams werden na afloop verrast met een heerlijke verrassing.


De elftallen tot 12 jaar werden op het veld getrakteerd op een heerlijk bolletje ijs in alle smaken die je maar kunt bedenken. Niet alleen de Vitesse elftallen profiteerde hiervan, ook de tegenstanders mochten uiteraard meegenieten en waren blij verrast met zo’n leuke afsluiting van de wedstrijd.


De elftallen vanaf O-13 tot de senioren konden na afloop in de kantine een prachtige taart, vers gemaakt door de Roset, in ontvangst nemen met daarop het nieuwe logo van het jubilerende Vitesse. De bordjes en vorkjes lagen klaar zodat alle elftallen meteen konden genieten van deze prachtige en zalige traktatie. Zo zorgt Vitesse ’22 dat iedereen kan meegenieten van dit bijzondere jaar.

(Foto’s Vitesse’22)

Ook komend weekend zullen de thuisspelende teams van deze traktatie kunnen genieten!
Hou de website van 100 jaar Vitesse ’22 in de gaten want de komende maanden zullen er nog vele verrassingen volgen.