Najaarscompetitie bij TTV Castricum gestart, spanning bij de duo’s

Sport
dav
dav (Foto: )

CASTRICUM - Vrijdag 24 september  is de najaarscompetitie tafeltennis van start gegaan in het clubgebouw van Tafeltennisvereniging Castricum aan de Gobatstraat in Castricum en dat leverde spannende partijen op.

Team 1 met Renny Hup, Kees van der Meulen en Sandra Staring streed tegen HTC uit Hoofddorp, waarbij Kees en Sandra beiden goed waren voor één punt en met de twee winstpartijen van Renny werd de eindstand 4-6. 

In de 3e klasse moesten twee Castricumse duo’s tegen elkaar spelen. Deze avond was tevens het debuut van Amrou Abou Zaid, die voorheen bij de jeugd speelde. Amrou begon zijn eerste wedstrijd tegen Dirk Oudejans met winst, maar tegen de routinier Frank Walrave was hij niet opgewassen. De wedstrijd tussen Ieyad Salame en Frank was uitermate spannend en eindigde als een ware thriller in de 5e set met 15-13 in het voordeel van Ieyad. De dubbel ging naar Ieyad en Amrou, zodat de eindstand 4-1 voor hen werd. 

De wedstrijd van duo 3, Marjan Bakker en Jos Stet tegen het duo uit Heemskerk, ging tot 2-2 gelijk op, waardoor het laatste punt de beslissing moest brengen. Jos verloor tegen Marjan Muys, zodat Heemskerk met 3-2 aan het langste end trok.