Jubilerend Vitesse ’22 verzorgt Nieuwjaarswandeling

Sport
De parcoursen lopen door de prachtige achtertuin van Vitesse, die zich strekt vanaf Onderlangs tot aan de branding op het strand.
De parcoursen lopen door de prachtige achtertuin van Vitesse, die zich strekt vanaf Onderlangs tot aan de branding op het strand. (Foto: Vitesse'22)

CASTRICUM - Vitesse ’22 verzorgt zondag 2 januari, in aanloop naar het aanstaande 100 jarig jubileum op 11 mei, een Nieuwjaarswandeling.

De parcoursen lopen door de prachtige achtertuin van Vitesse, die zich strekt vanaf Onderlangs tot aan de branding op het strand. De slogan “Vitesse ’22 een club in beweging” krijgt daarmee een extra dimensie: “Vitesse ’22 zet aan tot beweging”. Wandelen is de meest natuurlijke manier van bewegen en daarom uitermate geschikt voor alle leeftijden. Met de aangeboden afstanden van 15, 10 en 5 kilometer is er voor iedereen wel een geschikte uitdaging beschikbaar.

De organisatie hoopt op een grote toeloop van de eigen (jeugd)leden en hun ouders, maar natuurlijk is iedereen van buitenaf ook van harte welkom.

Goede voornemens om meer te gaan bewegen kunnen meteen op 2 januari een aanvang nemen, lekker naar buiten, even een frisse neus halen, alleen, samen of met het gezin, en dat in een van de mooiste stukjes natuur van Nederland.

Na het volbrengen van de wandeltocht is er een leuke originele herinnering voor iedere deelnemer en een gezellige ontvangst in of rond de kantine van Vitesse al naar gelang de mogelijkheden van de dan geldende Corona richtlijnen.

Inschrijven kan vanwege diezelfde Corona richtlijnen alleen via de website, een duinkaart (jaarkaart te koop via PWN  ) is voor iedereen vanaf 18 jaar verplicht en het aantal deelnemers is beperkt tot maximaal 250.