Kindervoorstelling De Kleine Vuurtorenwachter bij Theater Koningsduyn

Uit
Fragment uit De Kleine vuurtorenwachter.
Fragment uit De Kleine vuurtorenwachter. Foto Valentijn Productiehuis

CASTRICUM - In Theater Koningsduyn kunnen zondagmiddag 27 september kinderen vanaf 4 jaar kijken en genieten van De Kleine Vuurtorenwachter van Valentijn Productiehuis. Deze hartverwarmende, sprookjesachtige voorstelling begint om 14.00 uur.

Stel je voor: je opa is vuurtorenwachter en jij mag iedere dag in de vuurtoren zijn, zoals Sylke. Zijn opa weet alles over schepen, de sterren, de zee en verre einders. Wanneer opa doodgaat, mag Sylke op de vuurtoren passen. Maar dan gebeuren er ineens wondere dingen. Sylke heeft het gevoel dat hij een opdracht krijgt, maar van wie? Hij moet de zee op, een reis maken naar het koude noorden, maar waarom? Heeft het met zijn opa te maken? En wat wil die walvis van hem?

Sprookjesachtig

Valentijn Productiehuis maakt warme, knusse voorstellingen, waarin positieve thema’s centraal staan, zoals moed, geloof in jezelf en vertrouwen. De kleine vuurtorenwachter wordt verteld door twee spelers die het verhaal tot leven brengen met prachtige projecties. De sprookjesachtige setting en alle creatieve verbeeldingskracht op het doek, geven De kleine vuurtorenwachter ook de nodige humor en een dromerige lichtvoetigheid voor een hartverwarmend verhaal. 

Kaarten: www.geesterhage.nl