Inzameling van shampoo, tandpasta en maandverband voor vrouwen in de opvang

Algemeen
‘De Kessler Stichting overhandigt tassen met verzorgingsproducten.
‘De Kessler Stichting overhandigt tassen met verzorgingsproducten. (Foto: Henriette Guest)

Inzameling voor vrouwen in de opvang

Om vrouwen in de maatschappelijke opvang voor dak- en thuislozen op Internationale Vrouwendag te verblijden, zamelt de Kessler Stichting verzorgingsproducten in. Iedereen kan de producten tot en met maandag 14 februari inleveren op verschillende locaties in Den Haag.

Traditiegetrouw worden in Den Haag op 8 maart, Internationale Vrouwendag, vrouwen uit de maatschappelijke opvang in het zonnetje gezet door de Kessler Stichting. Door corona zal deze editie van deze Haagse Vrouwendag vermoedelijk in versoberde vorm plaatsvinden. Het uitdelen van tassen met verzorgingsproducten kan in elk geval wel doorgaan.
Afgelopen editie van Haagse Vrouwendag was mede dankzij de bijdragen van particulieren, ondernemers en andere organisaties een enorm succes. Producten die bij veel mensen standaard in de badkamer staan, zijn voor sommige vrouwen een luxe. Daarom de vraag: heeft u nog nieuwe artikelen staan die u kunt missen? Lever deze dan bij de Kessler Stichting in en help zo mee om van de Haagse Vrouwendag tot een succes te maken. Het gaat om artikelen zoals maandverband, shampoo, tandpasta, bodylotion, geurtjes, en make-up. De producten moeten ongebruikt en ongeopend zijn. Er zijn verschillende inleverpunten in Den Haag en omgeving. Ook is het mogelijk om een financieel aan deze actie bij te dragen. Doneren kan via de website van Haagse Vrouwendag (www.haagsevrouwendag.nl/nl/uw-hulp).
Inleverpunten: Made in Moerwijk aan het Westhovenplein, Stichting Make It Art Worthy aan de Noordwal (10.00 - 18.00 uur), Kessler Stichting - Zamenhof aan de Zamenhofstraat (24 uur per dag open), Kessler Stichting aan De la Reyweg 530 (24 uur per dag open), Pakkie Deftig aan Zamenhofstraat (10.00 - 16.00 uur).