ATV Texelstroom houdt zaterdag 4 mei een stekkenmarkt.
ATV Texelstroom houdt zaterdag 4 mei een stekkenmarkt. ((Foto: aangeleverd))

Stekkenmarkt ATV Texelstroom

DEN HELDER - Volkstuinenvereniging ATV Texelstroom houdt zaterdag 4 mei een stekkenmarkt van 9.00 tot 15.00 uur aan Texelstroomlaan 3 in Den Helder. Entree is gratis.

Aan aanbod is geen gebrek, want er zijn dertien kramen met veel stekken van eigen tuinders en uit de eigen boetiek. Daarnaast zijn Groei en Bloei, Kwekerij De Zonnehoed en Stadskwekerij De Groene Stek vertegenwoordigd op de stekkenmarkt. Tevens kan men bij deze partijen terecht voor allerlei soorten vragen op het gebied van planten en bloemen. Nieuw dit jaar is een kraam met zelf gemaakte vogelhuisjes. Na een jaar afwezigheid staat ook Alice Delis uit Groet weer op deze markt met haar heerlijke olijven en zelfgemaakte broden. De opbrengst van deze verkoop komt geheel ten goede aan minder bedeelde kinderen uit Gambia. Men verwent dus niet alleen zichzelf, maar steunt ook nog eens een goed doel!

Moe van het lopen op de markt of van een wandeling over het complex? In de kantine van ATV Texelstroom kan men terecht voor een heerlijk bakje koffie of een andere versnapering.

Meer berichten