BL!TZZ wil iets voor de Helderse Vallei terugdoen.
BL!TZZ wil iets voor de Helderse Vallei terugdoen. ((Foto: aangeleverd))

It's partytime met BL!TZZ

DEN HELDER - BL!TZZ bestaat vijf jaar en dat vieren de meiden van Bl!tzz: Suzanne en Angelique, maar wat graag met een optreden in het openluchttheater van de Helderse Vallei op zondagmiddag 25 augustus van 13.00 tot 16.00 uur.

Suzanne en Angelique: "We vullen deze middag in met zang zoals iedereen van ons gewend is maar toch ook weer een klein beetje anders. Want BL!TZZ zou BL!TZZ niet zijn als er weer een hoop gekkigheid bij komt kijken!"

De meiden willen er namelijk nog een extraatje aan toevoegen. "Door onze samenwerking met de Helderse Vallei zien wij wat zij daar met mensen doen. Jong en oud kan er even wegdromen, knuffelen en leren en dat allemaal geheel gratis. Toch weten wij dat ze best een extraatje kunnen gebruiken, bijvoorbeeld voor twee paardenzadels voor Tinkers Paddy en Shadow. We zouden het zo geweldig vinden om dit samen met u te kunnen realiseren. Elke donatie is goed, en alles gaat volledig naar de Helderse Vallei zodat zij het weer een stukje mooier kunnen maken voor ons allemaal."

Wie wil doneren kan dit doen via de Blitzz Facebook pagina, door op de donatieknop te drukken en de instructies te volgen. "Maar het mag natuurlijk ook contant in onze donatiebox. De actie duurt tot 25 augustus.

Meer berichten