Helders perspectief zoekt betrokken organisaties en lanceert website.
Helders perspectief zoekt betrokken organisaties en lanceert website. ((Foto: JB/RM))

'Den Helder heeft een verhaal te vertellen'

DEN HELDER - Koninklijke Marine, Woningstichting Den Helder en gemeente Den Helder zijn initiatiefnemers van het Helders perspectief.

Het Helders perspectief zoekt betrokken organisaties en lanceert website. De website is inmiddels online. Met informatie over onder meer het proces om te komen tot het Helders perspectief. En wie er al bij betrokken zijn. Ook andere organisaties worden gevraagd zich aan te melden. Om mee te denken en werken aan dit perspectief. Den Helder heeft een verhaal te vertellen. Welk verhaal dat is wordt gezamenlijk gevormd en uitgedragen.

Waarom Helders perspectief?

Den Helder is volop in beweging en ontwikkelt zich van krimp naar groei. Het bedrijfsleven floreert, het aantal vacatures neemt toe en door de energietransitie worden nieuwe markten aangeboord. Deze positieve ontwikkelingen brengen uitdagingen met zich mee. Uitdagingen op het gebied van wonen, werken, leren en recreëren.

Handen ineenslaan

Hoe worden belangrijke toekomstvragen beantwoord die essentieel zijn om de enorme potentie van Den Helder volledig te benutten? De Koninklijke Marine, Woningstichting Den Helder en Gemeente Den Helder slaan de handen ineen. Samen met zoveel mogelijk betrokken stakeholders werken zij aan het perspectief van de stad. De eerste stappen zijn gezet met ruim dertig betrokken organisaties.

Meer stakeholders zijn zeer gewenst. Organisaties die meer willen weten kunnen contact opnemen met Michael van Alderwegen. Via 06-24567705, per mail michael@heldersperspectief.nl of via het contactformulier op de website www.heldersperspectief.nl

Meer berichten