Bodhi & Titus.
Bodhi & Titus. ((Foto: aangeleverd))

Uniek concert in witte kerkje Callantsoog

CALLANTSOOG - Bodhi & Titus geven 11 augustus in de het witte kerkje van Callantsoog een concert met als thema 'Iers, Schots en scheef.

Veelzijdige muziek en mooie samenzang, zo kan de muziek van Bodhi & Titus het best worden getypeerd. Van mooie ballads als 'Fields of Athenry' (Iers), 'Caledonia' (Schots) tot 'Besame Mucho' (Spaans). Een zeer ervaren zangduo met een gevarieerd repertoire. Van ingetogen ballads, donker als Guinness tot vrolijke songs.

Bodhi is al vele jaren actief als vertolkster van onder andere Nederlands-, Engels- en Spaanstalige liedjes met Keltische invloeden. Bodhi, met haar mooie en kristalheldere stem, begeleidt zichzelf op gitaar. Zij heeft vele jaren, naast veel solistenwerk, samengewerkt met diverse gerenommeerde muzikanten,

Titus begon in het Jeugdorkest en later in het Toonkunstorkest. Titus heeft de Ierse muziek in zijn hart gesloten na voor het eerst Ierse sessies bezocht te hebben in The Irish Cottage in Niedorp. Titus begeleidt op gitaar, Ierse bouzouki, banjo, mandoline, bodhrán en zingt met een onvervalste Ierse uitspraak.

Meer informatie is te vinden op www.bodhititus.com

Het concert begint om 15.00 uur (kerk open 14.30 uur) Kaarten kosten € 10,-- en zijn te reserveren via 0623916578 of bodtus@gmail.com of voor aanvang in de kerk. Het Witte Kerkje van Callantsoog is gevestigd aan het Kerkplein 1.

Meer berichten