Circus Renz slaat tenten op in Julianadorp.
Circus Renz slaat tenten op in Julianadorp. ((Foto: aangeleverd))

Circus Renz viert komst Julianadorp met vijf euro korting

JULIANADORP - Na haar uitermate succesvol verlopen circuspremière staat het vermaarde en authentieke Circus RENZ Berlin nu in Julianadorp. Hooggeëerd publiek, jongens en meisjes, dames en heren: komt dat zien! En pak die vijf euro korting (zie kortingsbonnen in lokale winkels)! Het circus blijft van donderdag 15 tot en met zondag 18 augustus met schattige honden, clowns, magie, prachtige paarden, waaghalzen, de Toren van Tanger en nog veel meer!

De grootste circustent in het land staat aan de Landbouwstraat, beleef het mee en komt dat zien! Alles draait natuurlijk om het spektakel in de piste! Wat te denken van luchtacrobatiek? Traditiegetrouw heeft Renz veel paarden, waaronder steigerende Arabieren en hogeschooldressuur op Andalusische paarden. De formatie Friese paarden laat zien dat er echte vrijheid bestaat in de circuspiste: schoonheid, dierenliefde en hoogstaande dressuur komen samen. Kinderen genieten van kamelen, pony's en schattige honden. Een geweldige beleving voor ieder kind.

Julianadorp beleeft zelfs de wereldprimeur van de nieuwste exotische acrobatenact, net ingevlogen uit Marokko: La troupe tour de Tanger (Toren uit Tanger) en de naam van deze groep van vijf stoere kerels komt niet uit de lucht vallen! Internationaal! Een show spannender én spectaculairder dan ooit: dik twee uur onbedaarlijk lachen en genieten voor alle leeftijden. Uiteraard is iedereen welkom om te komen kijken bij het circusdorp, de vele dieren en kennis te maken met de familie. En dat in een aangename circustent.

Korting

De voorstellingen zijn van donderdag 15 tot en met zondag 18 augustus. Kassa geopend op speeldagen een uur voor de voorstelling en van 11.00 tot 12.00 uur. Vijf euro korting: zie de bonnen die in veel winkels te vinden zijn!

Meer berichten