Gratis theaterposters af te halen!

Algemeen
De posters liggen er voor het uitzoeken.
De posters liggen er voor het uitzoeken. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Een theaterseizoen eindigt voor de zomervakantie en elk jaar blijven er heel veel theaterposters over. Zo ook bij het Helderse theater De Kampanje. Sinds twee jaar is er de mogelijkheid om deze poster gratis op te halen.

Als kaftpapier, inpakpapier of gewoon om op te hangen

"Toen gaven we ze weg onder de noemer 'gratis kaftpapier' maar we merkten dat ook niet-scholieren interesse hebben in de mooie posters. Ze zijn bijvoorbeeld ook heel goed te gebruiken als origineel inpakpapier en (CKV-) leraren vroegen of ze de posters mochten gebruiken om hun lokaal mee op te leuken. En dan zijn er natuurlijk nog de fans van bepaalde acteurs of artiesten die graag een mooie plaat willen van hun idool. Kortom, iedereen is welkom om de posters gratis op te halen", aldus een woordvoerder namens theater De Kampanje.

Wanneer en waar

22 en 23 augustus vanaf 12.00 uur bij Restaurant Stoom, Willemsoord 60D. Neem er zoveel als je wilt, want er zijn er genoeg. Heb je een speciale voorkeur of wil je de mooiste posters? Zorg dan dat je meteen 22 augustus om 12.00 uur komt.

Posters als kaftpapier, inpakpapier of gewoon om op te hangen.