Nieuwe cursus Eerste Hulp Bij Ongelukken.
Nieuwe cursus Eerste Hulp Bij Ongelukken. ((Foto: (Rawpixel.com van Pexels)))

Nieuwe cursus EBHO

DEN HELDER - De vereniging voor EHBO Sint Bernard verzorgt 2 oktober weer een nieuwe cursus EHBO. Wat aan bod komt? Levensbedreigende letsels en ziekten: voorbeeld reanimatie (volwassenen en kinderen) en hevig bloedverlies. Niet bedreigende letsels en ziekten: voorbeeld botbreuken en ziekteklachten.

Buiten deze cursus organiseert Sint Bernard ook voortgezette opleidingen voor de gediplomeerde EHBO-er. Hierbij valt te denken aan herhalingslessen om het diploma up-to-date te houden, EHBO bij kinderen, EHBO bij wandelletsel, maar ook evenementenhulpverlener en acute zorg bij alcohol- en drugsincidenten.

Daarnaast wordt bijstand verleend op evenementen, zoals Avond4daagse, Pasar Malam en Zomerdromen. Sint Bernard is een vereniging voor iedereen (jong en oud), die wat wil betekenen op het gebied van hulpverlening, Dit kan zijn als ouders, grootouders, leerkrachten, vrienden of omstanders, maar ook als teamgenoot op de sportclub. Wie het verschil wil maken is van harte welkom bij de vereniging. Het diploma EHBO halen en/of het team komen versterken? Neem dan voor meer info een kijkje op www.ehbosintbernard.nl

Meer berichten