Burgemeester Koen Schuiling kreeg in het Leescafé van School 7 de eerste serie poëziekaarten van Helderse bodem uitgereikt.
Burgemeester Koen Schuiling kreeg in het Leescafé van School 7 de eerste serie poëziekaarten van Helderse bodem uitgereikt. ((Foto: aangeleverd))

Poëziekaarten van Helderse bodem

DEN HELDER - Burgemeester Koen Schuiling kreeg maandagmiddag 2 september in het Leescafé van School 7 de eerste serie poëziekaarten van Helderse bodem uitgereikt.

De poëziekaarten komen uit de koker van de Commissie Stadsdichter Den Helder. Het zijn kaarten met gedichten over de zee. Met teksten van Marja Lely, Jack W. Beneker, Sofie Zoutendijk, Gerlof Boers, Luc Mermuys en Koen Schuiling. Ontworpen door Helderse vormgevers van ilbo creations en Hoofdkwartier en met toepasselijke foto's van Ilse Kootkar. Een 100% Helders product dat te koop is op diverse locaties in Den Helder en Julianadorp. Leuk om te versturen of cadeau te doen. De kaarten kosten €8,- per set van zes. Twee verschillende setjes zijn voor €15,- te koop.

Verkooppunten

Verkooppunten zijn onder meer: Robuust, School 7, Strandrestaurant Paal 6, De Helderse Vallei, Triade, Kunsthal 45, Bruna Keizerstraat, Primera (Keizerstraat, Nieuw Den Helder en Julianadorp), Cape Horn, Piet Karsten Woninginrichting, tabakszaak Van der Rol, Multivlaai, Hotel Cape Horn en Airbnb Kingscross. Meer verkooppunten kunnen aangemeld worden via: a.ruder@kopgroepbibliotheken.nl

Meer berichten