Eerste Beursvloer in Den Helder

Algemeen
Beeld van een eerdere succesvolle Beursvloer in Schagen.
Beeld van een eerdere succesvolle Beursvloer in Schagen. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Handelen met gesloten beurs, samenwerken en mooie verbindingen leggen. Dit gebeurt allemaal tijdens de eerste Beursvloer Den Helder op woensdag 16 oktober bij Beroepsonderwijs aan Zee. De Beursvloer is er voor elk bedrijf en elke vereniging of stichting in de gemeente Den Helder.

De Helderse Uitdaging biedt verenigingen en stichtingen en bedrijven de kans om iets voor elkaar te betekenen. Dit gebeurt het hele jaar door via de website www.helderseuitdaging.nl maar nu ook tijdens de Beursvloer Den Helder. Op deze maatschappelijke beurs komen vraag en aanbod van mensen en middelen op een leuke en constructieve manier bij elkaar.

Bedrijven en ondernemers geven aan de maatschappij

Bedrijven en ondernemers zijn vaak op zoek hoe zij hun steentje kunnen bijdragen aan de maatschappij. Dit hoeft niet altijd in de vorm van financiële sponsoring. Tijdens de beursvloer krijgen bedrijven en ondernemers de mogelijkheid om bijvoorbeeld tijd vrij te maken voor een stichting om kennis te delen die de ondernemer in huis heeft. Of juist mankracht beschikbaar stellen om een organisatie te helpen. Ook kan een vereniging blij worden gemaakt met spullen die het bedrijf over heeft. Dat zorgt er ook meteen voor dat de spullen niet worden weggegooid, maar een tweede leven krijgen. Samen wordt gekeken wat de vereniging of stichting voor het bedrijf of de samenleving terug kan doen. Zo vormen zich mooie verbindingen, matches. Deze matches worden tijdens en na de Beursvloer in het spotlicht gezet.

Als vereniging of stichting iets nodig?

Verenigingen en stichtingen hebben vaak weinig geld. Ze hebben spullen, mankracht en kennis nodig. Tijdens de Beursvloer helpt de Helderse Uitdaging daarbij door mooie verbindingen met het bedrijfsleven te leggen. Als vereniging of stichting een hulpvraag? Kom naar de Beursvloer Den Helder op woensdag 16 oktober bij Beroepsonderwijs aan Zee en word geïnspireerd! Meld de organisatie aan via www.helderseuitdaging.nl/beursvloer. Daar is ook meer informatie te vinden over de Beursvloer 2019 en het aanbod van bedrijven die zich al hebben aangemeld.