SoulMen's Party in actie.
SoulMen's Party in actie. ((Foto: aangeleverd))

SoulMen's Party zet zich in voor Surinaams onderwijs

DEN HELDER - Topartiesten van The Voice of Holland (TVOH) komen zaterdag 28 september naar Den Helder voor het feest van SoulMen's Party (SMP).

De Helderse band heeft niet de minste artiesten van de populaire talentenshow gecontracteerd. Bryan B heeft met de klassieker When a Man Loves a Woman grote indruk gemaakt tijdens de talentenjacht. Julia van der Toorn won TVOH enkele jaren geleden en treedt sindsdien door het hele land op. Enkele seconden nadat Louis Windzak het nummer I Feel Good had ingezet, draaiden alle juryleden om. Windzak klinkt exact als de vermaarde Amerikaanse soulzanger Otis Redding en laat dat 28 september in Hotel Den Helder horen.

In de kleine zaal van het hotel treedt de band Bachata Con Clase op. DJ Erik Houweling en DJ Rigter zijn ook op dit feest van de partij. SMP schenkt een deel van de opbrengst van de avond aan het onderwijs in Suriname dat een steuntje in de rug kan gebruiken. Op de feestavond zijn lekkere hapjes verkrijgbaar. Wie na het feest meteen in bed wil kruipen, kan kiezen voor een arrangement in het hotel.

Toegangskaarten

Toegangskaarten voor het feest van SoulMen's Party zijn verkrijgbaar bij de voorverkoopadressen VakantieXperts (0223-622424), Hotel Wienerhof (0223-616895), Hotel Den Helder (0223-622333) en Bruna De Schooten (0223-668324). Of on-line via de Facebookpagina van SoulMen's Party. Daar kun je doorklikken naar SimpleTickets.eu

Meer berichten